Scaleta Beach


Descriere

Hotelul este renumit pentru priveliștea pe care o oferă asupra apusului de soare, fiind deoseori comparat cu cel din Santorini. Stilul tradițional grecesc în care a fost construit hotelul transformă această locație în destinația ideală de vacanță.

Localizare

Hotelul este localizat la doar 20 minute de centrul orașului Rethymno, reprezentând locația perfectă pentru turiștii dornici de a explora întreaga insulă. A fost construit în anul 1985, iar ultima renovare a avut loc în 20014. La 50 de m de hotel se află o stație de autobuz ce are curse la fiecare 20 de minute.  Aeroportul din Chania se află la o distanță de 45 minute de mers cu mașina.

Plaja

Plaja cu nisip se află la 150 de m de hotel. Șezlongurile și umbrele la plajă sunt gratuite.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispoziția turiștilor restaurant, bar, piscină pentru adulți, sală de conferințe (cu o capacitate de 60 de locuri), magazin de suveniruri, teren de tenis, volei pe plajă, billiard, (contra cost), seif la recepție (contra cost), Wi-fi gratuit în recepție, parcare.

Facilitati camere

Camerele sunt decorate în stil tradițional grecesc în combinație cu stilul modern și sunt dotate cu TV, uscător de păr, aer condiționat (gratuit), telefon, baie cu duș sau cadă, balcon sau terasă.

Facilitati copii

Hotelul dispune de piscina și loc de joacă pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.