VALAMAR CLUB DUBROVNIK


Descriere

Localizare: hotelul este situat în asezarea turistica Babin Kuk, la 6 km de centrul orasului, pe bulevardul Mali Stradun, la 150 m de plaja. Curse regulate de autobuze catre centrul orasului (statia la 200 m).
Cazare: în 338 camere spatioase cu grup sanitar propriu si posibilitate de pat suplimentar, telefon, sat tv, seif, uscator de par, aer conditionat în lunile iulie si august, balcon sau terasa. Camere family: 2 camere comunicante.
Masa: all inclusive light. Mic dejun, dejun, cina – bufet, înghetata pentru copii (17:00-18:00). De 2 ori pe saptamâna cina speciala cu specific dalmatian sau croat. Bauturi incluse la masa (fara bauturi spirtoase), bere, vin, apa minerala, racoritoare, cafea, ceai. NU sunt incluse: bauturi si preparate culinare la Pool bar si Aperitiv bar.
Servicii, sport si agrement: hol cu receptie, restaurant pentru nefumatori, lift, bar cu salon tv, colt internet, aerobic, tenis de masa, volley, fotbal, baschet, minigolf, piscina cu apa dulce, piscina pentru copii, terasa de plaja si pool bar cu sezlonguri si umbrele de soare, sezlonguri si umbrele de soare pe malul marii (contra cost), programe de animatie, magazin, parcare. Contra cost tenis, hidrobiciclete, windsurf, scufundari. Teren de joaca pentru copii, programe de animatie, bufet pentru copii (între orele 18-19), discoteca pentru copii, cursuri de înot pentru copii între 4-12 ani.
Plaja: cu pietris, stâncoasa si betonata.
Animalele de companie nu sunt permise.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.