Astoria

   Eforie Nord, Romania


Descriere


Profil : Odihna


Situare : Pozitionat la 5 minute de centrul statiunii, pe faleza marii avand vedere frontala la mare; este la 50 m de plaja si aproape de Europa Yacht Club unde se pot face croaziere, ski nautic, teren de tenis.


Info hotel: Hotel Astoria Eforie Nord a fost renovat si modernizat in anul 2003, atunci cand a fost clasificat la 3 stele.


Hotelul dispune de bowling, loc de joaca pentru copii, bar, teren de tenis, parcare, 2 sali de conferinte, salon de coafura si masaj. gradina mare de vara și restaurant cu terasa unde se poate servi masa. room service, camera de bagaje, fax/copiator


Camere: Hotelul are o capacitate de 216 locuri in camere duble, triple si apartamente. Toate camerele si apartamentele sunt prevazute cu sistem de acces pe baza de cartele magnetice, aparat de aer conditionat, televizor cu televiziune prin cablu, minibar, grup sanitar cu cada, telefon, balcon individual din care puteti admira marea.


Restaurantul propriu are specific national si international si 120 de locuri. Terasa Astoria, avand un numar de 80 locuri, este renumita datorita spatiului verde special amenajat in fata terasei, atmosferei speciale si muzicii live. Masa se serveste la restaurantului Astoria si Valul Magic in regim de tichete valorice.


Servicii gratuite: parcare, internet, seif pentru pastrarea bunurilor .


Servicii cu plata: Teren de tenis, bowling, bar, telefon.


Tratamentul se poate efectua la Centrul de Sanatate Ana Aslan de la Hotel Europa; pachete speciale de tratament: relaxare si intretinere, wellness, balneo, profilaxia imbatranirii (Gerovital, Aslavital), estetica faciala, estetica corporala etc., dar si la Hotel Traian Eforie Nord.


Facilitati pentru copii: Cazarea este gratuita pentru doi copii pana la 12 ani, pentru copii peste aceasta varsta si de la al treilea copil indiferent de varsta, se plateste 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar.


Animale de companie: Se accepta animale de companie.


Agrement: Manastirea Sf Maria Techirghiol, Plaja Decarcader, parc acvatic : Aqua Magic , teatru de vara, parc de distractii.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.