Belona

   Eforie Nord, Romania


Descriere

HOTEL: chiar pe faleza statiunii Eforie Nord, la doar 20 de metrii de centru, dar si de plaja, cu o panorama superba catre mare.
Complet renovat si modernizat in anul 2008, apoi clasificat de catre ANAT la categoria de 3 stele ***. Hotelul Belona dispune de 4 etaje, lift modern, restaurant principal,autoservire, bar, parcare, terasa, central a termica proprie, scari de acces, coridoare, rampa pentru persoanele cu handicap.

CAMERE: de 67 de camere dupa cum urmeaza 9 camere duble cu pat matrimonial, 23 camere cu pat dublu, 25 camere cu doua paturi, baie cu cada si vedere partial la mare. 6 apartamente compuse din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada, fara balcon, fara vedere la mare. 4 garsoniere compuse dintr-o camera foarte mare, dotata cu pat matrimonial, canapea extensibila si doua fotolii, baie cu cada, balcon si vedere la mare.

COPII(in camera cu 2 adulti): In camera cu 2 adulti: 0-12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar. Patul suplimentar este 50% din tariful unui loc; 0-5 ani mic dejun gratuit;5-7 ani - achita 15 lei /zi. Peste 7 ani achita mic dejun integral.

MASA: restaurant propriu, mic dejun bufet suedez, pranz si cina bon valoric.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.