Descriere


Profil: Tratament


Situare: Hotelul este situat langa hotel Britannia si Clinica de Tratament Efosan din cadrul Complexului Steaua de Mare, la mica distanta de plaja (50 de metri).


Info hotel: Mirage MedSPA Hotel dispune de cel mai nou centru de sanatate din Statiunea Eforie Nord. Cu o suprafata de 2700 de metri patrati dispusa pe 3 nivele, 40 de cabinete de tratament individuale, sali de kinetoterapie si fitness moderne, sauna finlandeza, sauna umeda, dusuri ciclonice, fantana de gheata si o piscina cu apa sarata prevazuta cu Jacuzzi incorporat, paturi de apa, cascade cervicale, masaje cu jet de aer, Mirage MedSPA se distinge in peisajul centrelor de sanatate de pe litoralul romanesc al Marii Negre prin abordarea holistica a oaspetilor sai.


Camere: Hotelul dispune de 75 de camere, toate beneficiind de grup sanitar, balcon, televizor, telefon, minibar, aer conditionat.


Restaurant: Serviciile de masa se asigura „a la carte” pe baza de fisa cont.


Servicii gratuite: Informatii turisti, internet in hol si restaurant.


Servicii cu plata: Discoteca, room-service, parcare privata, masaj, cosmetica, teren de tenis.


Facilitati pentru copii: Copiii intre 0-2 ani beneficiaza de gratuitate. Copiii de la 2 la 12 ani beneficiaza de 50% reducere la cazare cu mic dejun si cu pat suplimentar asigurat.


Animale de companie: Accesul nu este permis.


Atractii in zona: Manastirea Sf Maria Techirghiol, Plaja Debarcader, parcul acvatic: Aqua Magic, teatrul de vara, parcul de distractii.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.