Descriere

Hotelul Apartments Aspida imbina armonios istoria, confortul modern si serviciile de calitate pentru a satisface dorintele fiecarui client. Hotelul Apartments Aspida este situat în stațiunea Polichrono, pe brațul Kassandra, la doar 120 m de plajă.Facilitati camere
Cele 40 de camere puse la dispoziție combină eleganța discretă cu un confort unic. Toate camerele au în dotare aer condiționat (gratuit), TV prin satelit, minifrigider (gratuit), acces Wi-Fi gratuit, baie cu duș, balcon sau terasă.

Localizare
Hotelul Apartments Aspida este situat in statiunea Polichrono, pe bratul Kassandra, la doar 120 m de plaja. In apropierea hotelului exista nenumarate baruri, restaurante si cafenele. Distanta pana la cel mai apropiat aeroport este de aproximativ 90 km.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispoziția oaspeților recepție*, lobby*, restaurant*, serviciu de fax/copiere*, seif*, acces Wi-Fi gratuit, piscina exterioara*, jacuzzi în aer liber*, grădină frumos amenajată. Animalele de companie nu sunt acceptate. *Facilitatile sunt oferite in Core Resort. Plaja: Plaja publica cu nisip si pietricele se afla la 120 m de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Info Supliment Demipensiune (in lunile iunie-septembrie): Mesele (mic dejun – bufet si cina – meniu fix) sunt servite la restaurantul complexului Core Resorts, vis a vis de cladirea Aspida (la 1 metru distanta).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Spalatorie - Curatatorie
Seif
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Parcare
Bar
Acces internet