BLUE DOLPHIN HOTEL


Descriere

SPA & Welness
Zona special conceputa petru relaxare si recreere din cadrul hotelului include urmatoarele facilitati: jacuzzi, sauna uscata, masaj, tratamente de infrumusetare, sala de fitness.

Site web
http://bluedolphinhotel.eu/

Sport si divertisment
Hotelul pune la dispozitia turistilor nuymeroase facilitati pentru petrecerea timpului liber: aerobic in apa , teren de baschet, volei pe plaja, inchiriere biciclete, darts, mini golf, piscina exterioara cu bar, tenis de masa, teren de tenis, programe de animatie. Oaspetii mai activi pot practica sporturi nautice sau pot lua lectii de scufundari.

Drinks & Food
Oaspetii isi pot incepe ziua cu un bogat mic dejun tip bufet. Restaurantul tip bufet serveste delicatese traditionale si fructe de mare proaspete. De asemenea, turistii pot lua masa in cadrul tavernei hotelului, situate langa piscina, unde se servesc preparate variate din bucataria traditional si internationala. Barul de la piscina si barul de pe plaja servesc bauturi si cocktailuri exotice.

Localizare
Hotelul este situat la o distanta de 1.5km de localitatea Metamorfosis si la 50m de plaja privata cu nisip, fiind inconjurat de gradini intinse, frumos amenajate. Orasul de pe litoral Nikiti este la aproximativ 5 minute de mers cu masina fata de hotel, iar Polygyros, capitala Halkidiki, se afla la 30 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.