STRASSHOFER HOTEL (KITZBUHEL)


Descriere

Hotel Strasshofer ***
Kitzbühel

Hotel Strasshofer 3*, fiind pozitionat in centrul orasului Kitzbuhel este locul ideal pentru o vacanta la schi tiroleza. Hotelul este amplasat la 300 de metri de piscina publica Aquarena Kitzbuhel, 100 de metri de magazinul alimentar Billa. Gara Kitzbuhel este la 1 km de hotel, aeroportul Kitzbuhel la 80 km, zona de schi Hahnenkammbahn/Hornbahn Kitzbühel la 500 m, partia de schi fond la 500 m, statia de schi bus la 10 m de hotel, ghetarul Kitzsteinhorn Kaprun: 80 km.

Facilitati
Hotelul Strasshofer 3* ofera oaspetilor sai receptie, lobby, camera de zi, sala de lectura, salon de mic dejun, sala de mese, acces internet (cu plata), wlan (cu plata), camera pentru depozitarea schiurilor si camera pentru depozitarea claparilor, parcare (taxa suplimentara de 8 euro/zi), bar, sala de seminar.

Fumatul este interzis in tot hotelul.

Fitness/Wellness: sauna. Cu taxa: solar. Animalele de companie nu sunt permise.

Camere
Unele dintre camere sunt in mare parte renovate.Toate sunt echipate cu bai proprii cu dus, toaleta, uscator de par, telefon, TV satelit. In camere fumatul este strict interzis.

Masa
Demipensiune: mic dejun bufet, in fiecare zi bufet salate, cina cu 3 feluri la alegere, o zi/saptamana seara tematica tip bufet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.