Aparthotel Rosa del Mar


Descriere

Aparthotel Rosa del Mar 4* este conceput pentru a va oferi o vacanta relaxanta si cat mai confortabila. Situat la numai 3 minute de plaja San Matias din orasul Palma Nova, complexul ofera oaspetilor doua piscine pentru zilele caniculare - o piscina interioara si una in aer liber, precum si alte facilitati deosebite. Facilitati camere
Facilitatile apartamentelor: seif, aer conditionat, TV prin satelit, telefon, grup sanitar propriu, uscator de par, chicineta utilata, balcon cu vedere la gradina sau la piscina.

Facilitati hotel
Facilitatile hotelului inlcud un foaier, o receptie deschisa 24 de ore, seif, lifturi, bar, pub, salon TV, sala de conferinte si restaurant cu aer condisionat (dotat cu scaune pentru copii), spatiu de depozitare pentru biciclete si un parc auto, acces internet (contra cost).In plus, hotelul ofera asistenta medicala, o sala de jocuri, loc de joaca si club pentru copii, facilitati pentru persoanele cu handicap, parcare, sala fitness, centru SPA. Hotelul are un numat total de 182 camere.

Localizare
Hotelul este asezat la 150 m de plaja San Matias din Palma Nova. Pentru iubitorii de distractie nocturna, la numai 10 minute de mers pe jos se gaseste statiunea Magalluf, unde magazinele, restaurantele si barurile sunt pentru toate gusturile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina interioara
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
Acces internet
Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
CH ( incalzire centralizata )
Camere nefumatori
Camere familii

Locatie