Descriere


Design clasic.


Profil: Dedicat familiilor cu copii sau pentru un sejur confortabil.


Situare: Hotelul este situat in partea de sud a statiunii, la 20 metri de plaja si la doar 200 de metri de satul de vacanta.


Info hotel: Renovat complet, hotelul reprezinta un amestec echilibrat intre frumusetea clasica si accentele moderne. Acesta detine o sala de conferinte moderna cu o capacitate de 130 de locuri, un bar de zi cu 80 de locuri, parcare privata.


Camere: Dacia Sud Hotel Mamaia pune la dispozitie 136 de camera confortabile, fiecare dintre ele fiind prevazuta cu balcon, dotari moderne si baie proprie. Jumatate dintre camerele hotelului sunt orientate catre mare, astfel ca, de pe balcon, aveti posibilitatea sa va bucurati de briza serilor de vara si de momentele unice ale rasaritului. Camerele sunt repartizate astfel: 16 camere executive,19 camere superior, 65 camere twin, 36 camere standard. Camerele au primit imbunatatiri in anul 2013, devenind niste spatii moderne in care functionalitatea si confortul se completeaza perfect. Fiecare camera este prevazuta cu aer conditionat, internet wireless, TV LED, minibar si telefon, balcon, pardoseala acoperita cu mocheta, baie cu cada si uscator de par.


Servicii de masa: Masa poate fi servita in salonul restaurantului, renovat complet In 2012, sau pe terasa orientata catre mare. Restaurantul hotelului are o capacitate de 200 de locuri, iar terasa are o capacitate de 100 de persoane.


Servicii gratuite: Internet, parcare, informatii turistice, internet wifi in camere


Servicii cu plata: Sala de fitness, sauna, salon coafor, cosmetica, masaj, parcare (100 locuri), spalat si calcat obiecte personale, servicii de telefonie.


Avantaj copii: Copiii sub 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, iar cei peste 12 ani platesc tariful intreg pentru un loc de cazare.


Animale de companie: Nu este permis accesul cu animale de companie.


Atractii in zona: Radio Vacanta, Telegondola, Aqua Magic, Moscheea Carol, Cazinoul din Constanta.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.