Descriere

Hotelul Marie beneficiaza de o pozitionare ideala, in centrul statiunii la doar 600 de metri distanta de Casino si la 100 de metri distanta de plaja.
Hotel Marie (fostul Hotel Midia) a fost renovat integral si vine in intampinarea turistilor sai cu 3 apartamente, 3 camere duble twin, 3 camere triple si 45 de camere duble matrimoniale. Toate camerele detin facilitati astfel incat sa asigure confortul necesar, respectiv: TV in camera, minibar, aer conditionat, internet si baie in camera. Toate camerele sunt moderne, curate si spatioase iar profesionalismul si amablitatea personalului va vor ajuta sa petreceti un sejur relaxant. Hotelul dispune de asemenea si de parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile, conexiune gratuita internet wireless in tot hotelul, camera pastrare bagaje, serviciu de trezire, receptie program non stop. Copii:In camera cu doi adulti:
- 2 copii pana in 12 ani (neimpliniti), beneficiaza de gratuitate la cazare, fara asigurarea patului suplimentar.
- Pentru copiii de peste 12 ani este obligatorie achizitionarea camerei triple. Al treilea loc in camera tripla reprezinta 70% din valoarea unui loc, indiferent de varsta.
In camerele duble nu este posibila introducerea unui pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie