Descriere

Profil : Confort si relax
Descriere: Miramare Residence 3 stele Mamaia Nord un complex de apartamente, situat in zona Mamaia Nord, la aproximativ 100 de metri de plaja si la 2 minute de Phoenicia Resort. Este format din mai multe blocuri cu 9 nivele, cu spatii comerciale la parter.
Miramare Residence pune la dispozitia turistilor garsoniere si apartamente, care sunt dotate cu chicineta, baie, balcon, aer conditionat, televizor, internet wi-fi.
Complexul mai dispune de o plaja privata, iar sezlongurile se asigura contra-cost.
Pentru servirea meselor, turistii pot opta pentru unul dintre restaurantele situate la parterul blocurilor.

Descriere camere:
Studio - pat matrimonial 180 x 200 cm, bucatarie proprie partial utilata si baie cu cada/dus, TV cu ecran plat, aer conditionat, cosmetice baie, prosoape, papuci de casa, balcon. Capacitate: 2 adulti si 1 copil 0-5.99 ani.
Apartament - au o suprafata de 80 mp si sunt compuse din living cu canapea extensibila si zona de servit masa, dormitor cu pat matrimonial 180 x 200 cm, bucatarie proprie partial utilata si baie cu cada/dus. De asemenea, apartamentele sunt dotate cu TV cu ecran plat, aer conditionat, cosmetice baie, prosoape, papuci de casa, balcon. Capacitate: 4 adulti sau familii cu 2 adulti si 2 copii.

Servicii de masa: Terasa Sarago este amplasata pe plaja, la doar 50 m de MIRAMARE, avand o capacitate de 150 locuri la mese.
Suplimentar, se poate opta pentru mic dejun servit pe terasa Sarago de pe plaja, in lunile (iunie-septembrie), iar pranzul si cina pot fi servite in Sarago Bistro PUB sau pe Terasa Sarago.

Facilitati copii:
In camera cu 2 adulti:
Capacitate maxima studio:
- 2 adulti + 1 copil (0-5.99 ani);

Capacitate maxima apartament:
- 2 adulti + 1 copil (0-17.99 ani);
- 2 adulti + 2 copii (0-11.99 ani);
- 3 adulti + 1 copil (0-11.99 ani);
- 4 adulti + 1 copil (0-5.99 ani).

Facilitati : Acces imediat la plaja, camere pentru nefumatori , bar, plaja privata,
Animale de companie : Nu este permis accesul !

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie