National


Descriere


Plaja larga cu nisip fin.


Profil: Economic.


Info hotel: Situat In centrul statiunii, hotelul are in apropiere telegondola, teren de tenis si fotbal, centru comercial, Lacul Siutghiol, Aqua Magic (la 1500m).


Camere: Hotelul dispune de 160 de camere duble, din care 120 sunt cu vedere la mare si 40 cu vedere la lacul Siutghiol, repartizate pe 10 nivele. Camerele sunt situate toate la etaj si sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV, minibar si aer conditionat.


Restaurant: Masa se poate servi in restaurantul propriu, acesta dispunand si de linie de autoservire. Modul de servire a mesei este cu bonuri valorice, iar pentru micul dejun in sistem a la carte sau la linia de autoservire.


Servicii gratuite: Informatii turistice si culturale, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti, informatii privind orarul mijloacelor de transport.


Servicii cu plata: Inchiriere jocuri, organizare evenimente speciale, articole de stricta necesitate, ziare, vederi, suveniruri.


Facilitati pentru copii: Copilul cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani cazat in camera cu 2 adulti beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar. Pentru 2 adulti si 2 copii cu varsta cuprinsa Intre 0-12 ani se achita 50% din valoarea unui loc de cazare pentru patul suplimentar. Patul suplimentar se achita la receptia hotelului in limita locurilor disponibile.


Animale de companie: Accesul nu este permis.


Atractii In zona: Pontonul Mamaia, Satul de Vacanta, telegondola la 150m, centru comercial la 50m, teren de tenis la 30m, plimbari pe lacul Siutghiol.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.