NAUTIC SPORT CLUB


Descriere

Informatii si dotari
Dotari generale:restaurant - terasa, beach bar, loc de joaca pentru copii ,plaja proprie cu acces gratuit- se ofera 2 sezlonguri si o umbrela, in limita disponibilitatilor
Sali de conferinta: 1 - Sala de conferinta este un spatiu elegant, ideal pentru evenimentul tau, privat sau in scop de afaceri. Aceasta este modular, putand fi departajate spatii cu o capacitate cuprinsa intre 30 si 100 persoane, in functie de nevoile companiei tale. De asemenea, exista un spatiu dedicat pentru coffee break si socializare. Sala este echipata cu ecran de proiectie, videoproiector, flipchart, instalatie de sonorizare, lumina dimabila, TV, acces internet wireless. In functie de nevoile companiei tale, sala poate fi amenajata in stil u-shape, classroom, boardroom sau teatru.


Dotari camere:aer conditionat, TV, minibar, seif, internet -gratuit, uscator de par ,telefon.
Numar total camere: 71
Duble: 54
Apartamente: 10 - Apartamentele dispun de living cu canapea extensibila la primul nivel si de dormitor cu pat dublu la nivelul superior.
Familiale: 7 - Camerele duble de familie au in plus fata de camerele duble, o canapea extensibila. Camerele au vedere spre oras si nu au balcon.


Nautic Sport: Camere duble cu vedere la mare (suprafata 25 me) si camera duble cu vedere la oras (suprafata 20 me) dotate cu aer conditionat, articole de toaleta, minibar, prosoape pentru plaja, seif, smart TV, telefon, uscator de par, acces internet wireless gratuit.

Nautic Luxury: Camere duble cu vedere la mare (suprafata 35 me) si camera duble cu vedere la oras (suprafata 35 me), camera duble de familie (suprafata 35 me) - au in plus fata de camerele duble, o canapea extensibila; apartamente- dispun de living cu canapea extensibila la primul nivel si de dormitor cu pat dublu la nivelul superior. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, articole de toaleta, minibar, prosoape pentru plaja, seif, smart TV, telefon, uscator de par, acces internet wireless gratuit.
Servicii si facilitati
Servicii:NOUL CONCEPT NAUTIC: acces gratuit la centrul SPA- doar pentru clientii Hotelului Nautic Luxury (doar pentru sauna umeda, sauna uscata, salina si sala fitness, pe baza de programare. Serviciile de masaj si de tratament vor fi oferite contra cost), acces gratuit la game room (pe baza de programare), animatie gratuita pentru copii, acces la locul de joaca exterior, acces la piscina exterioara cu zone dedicate adultilor si zone dedicate copiilor, set 2 sezlonguri si 1 umbrela la plaja privata Nautic, prosoape la plaja.
Noile facilitati din Nautic Luxury, centrul SPA si game room-ul, se vor inaugura la 01.06.2018, pentru cazarile efectuate inainte de aceasta data serviciile mentionate nu se vor putea oferi din motive obiective.
Servicii masa:
Se acorda in unitatea restaurant Nautic Sport, cu o capacitate de 80 locuri.
Mic dejun in sistem bufet suedez, pentru pranz si cina se va stabili un meniu fix, cu 7 variante din care clientul isi poate alege ce doreste sa serveasca.
Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
Pranz = 60.00 Lei/ zi/ persoana;
Cina = 50.00 Lei/ zi/ persoana;

Servicii masa copii (0 - 14 ani):
Pranz = 30.00 Lei/ zi/ persoana;
Cina = 25.00 Lei/ zi/ persoana;
Facilitati copii:(in camera cu 2 adulti):
- copiii intre 0-9 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar;
- copiii intre 9-14 ani achita obligatoriu pat suplimentar cu mic dejun inclus;
Patul suplimentar se asigura la solicitare si se taxeaza astfel: copiii sub 14 ani (neimpliniti) achita 49.50 lei/ noapte pentru pat suplimentar cu mic dejun inclus;
- copiii peste 14 ani achita 77 lei/ noapte pentru pat suplimentar cu mic dejun inclus;
Fitness/Wellness/Sport:piscina in aer liber -acces gratuit, biciclete pentru inchiriat.
Clientii nostri au acces gratuit la piscina exterioara , impartiti in zona dedicata adultilor si zona pentru copii. Șezlongurile confortabile va invita se va relaxati, bucurandu-va de o limonada proaspata
Plaja complexului este private si are o suprafate generoase, impertite in doue zone, una linistite, unde ve puteti relaxa si unde puteti asculta valurile marii, iar alta cu muzice lange barul de pe plaje, ambele oferind umbrele si sezlonguri.
Pentru copiii complexul dispune det un loc de joace cu tobogane, case mici de jucerii, ansamblu de alpinism, leagen si o roate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.