Splendid


Descriere

Hotel: inaugurat in iunie 2007, amplasat in partea de nord a statiunii Mamaia, Hotel Splendid este cadrul perfect pentru relaxare, confort sau pentru business, pe parcursul intregului an. Situat la 100 de metri de plaja si amplasat pe malul Lacului Siutghiol.

MASA: restaurant propriu 4*; acesta ofera un mix de preparate traditionale romanesti si preparate cu specific international. In perioada 01.07 - 31.08, toate mesele se organizeaza sub forma de bufet suedez. in restul perioadelor, micul dejun se serveste bufet suedez iar pranzul si cina in sistem fisa cont.
NU se accepta animale de companie.

Centrul wellness este destinat exclusiv adultilor si copiilor cu varsta mai mare de 16 ani! Acesta ofera o piscina interioara cu zona de hidromasaj, sauna uscata, sauna umeda, dus emotional, fantana de gheata si o zona de relaxare, dar si de servicii de masaj, cu programare prealabila.

Serviciile de wellness se achita suplimentar - 10 Euro/persoana/zi.

Dotari si servicii: dispune de 31 camere duble, 2 apartamente, orientate atat spre lac, cat si spre statiune, sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri,sala de sedinte - 12 locuri, restaurant cu terasa, parcare gratuita in limita disponibilului, lift, bar, seif, sauna, salon de masaj.

Dotari camere: camerele si apartamentele hotelului, mobilate modern, dispun de sistem de climatizare, televizor LCD cu canale prin cablu, minibar si cutie de valori. Baile elegante sunt dotate cu cada si/sau cabina de dus, uscator de par, articole de toaleta, papuci si halat de baie. Majoritatea camerelor au balcoane, unele dintre ele oferind o priveliste superba asupra Lacului Siutghiol.

Facilitati copii (In camera cu 2 adulti):

- primul copil 0 - 12 ani are cazare si mic dejun gratuite, cu pat suplimentar sau baby cot, daca se solicita;

- 2 copii 0 - 12 ani beneficiaza de mic dejun gratuit si achita 20 Euro pentru patul suplimentar, daca se solicita;

- peste 12 ani achita locul integral.

In apartament pot fi cazate 3 persoane adulte si un copil sub 12 ani sau doua persoane adulte si doi copii sub 12 ani; a treia persoana adulta va achita in plus 10 Euro/zi (micul dejun inclus). A treia persoana sau copii, vor utiliza canapeaua extensibila din living.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.