Descriere

HOTEL SOLYMAR avand o pozitie privilegiata, situat pe faleza Marii Negre, la numai 20 m de plaja, 50 m de centrul orasului si la 100 m de Sanatoriul Balnear Mangalia, fac din acesta o locatie speciala. Hotelul dispune de 54 de camere distribuite astfel: 28 camere cu vedere la oras, 22 camere cu vedere la mare si 4 apartamente cu dormitor (pat matrimonial), living cu canapea extensibila si bucatarie utilata (cu vedere la mare).

Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

NOU! HOTEL SOLYMAR 2!
Dotari si servicii
Liniste - Amabilitate - Confort!
Toate acestea le veti gasi mereu la Hotel Solymar din Mangalia intr-o ambianta prietenoasa si o atmosfera calduroasa oferita de personalul hotelului. Bucurati-va de un sejur de neuitat pe litoralul romanesc intr-o oaza de liniste si relaxare.
SAUNA & FITNESS - Vino sa te relaxezi!
La al doilea etaj al hotelului va punem la dispozitie un spatiu intim alcatuit dintr-o sauna uscata unde puteti beneficia de efecte garantate precum curatarea in profunzime a pielii,relaxare fizica si mentala cat si eliminarea toxinelor.
Sala fitness dotata cu aparatura profesionala destinata fiecarui grup de muschi.
Servicii Gratuite: aer conditionat. internet in tot hotelul, sauna, sala fitness, parcare proprie supravegheata video 24/24h, seif la receptie, primirea si transmiterea corespondentei, trezirea turistilor la cerere, informatii turistice, rezervari restaurante /cluburi, comanda taxi, pastrarea obiectelor pierdute, camera de bagaje, trusa medicala de prim ajutor, tarc bebelusi, loc de joaca pentru copii.
Servicii masa
MASA: salon mic dejun.
Dotari camere
Toate cele 54 de camere sunt dotate cu mobilier modern , acces in camera cu cartela magnetica, sistem de climatizare reglabil individual, minibar, telefon fara fir, TV LCD Philips si televiziune prin cablu, internet wireless gratuit, lenjerii fine din damasc si grup sanitar propriu cu instalatii si finisaje moderne.
Pe timp de iarna incalzirea este asigurata de centrala termica proprie, existand posibilitatea ca in fiecare camera temperatura sa fie reglata in functie de dorinta clientilor.
Hotel Solymar, cazare de exceptie in Mangalia!
Camere duble twin: sunt dispuse pe fiecare etaj al hotelului, avand vedere la mare sau la oras.
Numar maxim de persoane ce pot fi gazduite in acest tip de camera: 2 adulti si 2 copii.
Camerele duble matrimoniale: sunt dispuse la etajele 1 si 2 si au vedere la mare. Sezlongurile din balcoane va imbie sa urmariti un spectaculos rasarit de soare din apele Marii Negre.
Numarul maxim de persoane gazduite este de 2 adulti si 2 copii.
Apartamentele: 4 la numar, acestea sunt pozitionate la etajul III, beneficiind de o priveliste minunata asupra falezei si a Marii Negre. Apartamentele au o suprafata de 40 mp si un balcon de 16 mp, dotat cu o masuta si doua sezlonguri. Fiecare apartament are bucatarie proprie utilata, oferindu-va un confort sporit.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0- 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar;
- copiii mai mari de 12 ani se achita obligatoriu pat suplimentar;
- micul dejun pentru copii se achita integral.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie