Blaxy Premium Resort


Descriere

Tinand seama de faptul ca check-out-ul se face la 10:00, va informam ca pentru turistii care beneficiaza de pensiune completa s-au hotarat urmatoarele: 1. Se intra cu cina2. Se iese cu pranz (check-out-ul se face la 10:00), turistii isi lasa bagajele in luggage room sau si le duc la masina, li se taie bratara si li se inmaneaza un ticket/voucher prin care bucataria recunoaste ca trebuie sa le puna la dispozitie pranzul.


Cea mai noua locaie de pe litoralul romanesc, amplasata la 1 km de staiunea Olimp, Blaxy Premium Resort devine destinaia perfecta de relaxare i distracie cu familia, copiii sau prietenii.
Resort-ul se intinde pe o suprafaa de 72,000 mp i cuprinde 3 cladiri a cate 10 etaje fiecare, cu 540 de apartamente de tip studio.
Adresa: Strada Rasaritul Soarelui Nr. 1, Localitatea 23 August, Olimp, Jud. Constana.
Resort-ul este situat la 200 de metri de plaja privata a acestuia.

Informaii i dotari hotel
Dotari generale: Blaxy Premium Resort asigura 540 de apartamente de tip studio, restaurante in sistem bufet suedez dar i A la Carte, parcare exterioara proprie, Internet Wi-fi, piscine exterioare, plaja privata i baza nautica proprie, ezlonguri la plaja i la piscine, Club de Entertainment i Club de Joaca pentru copii, activitai specifice sezonului estival, piscine pentru copii, baruri la plaja i la piscine, lobby bar, terase, amfiteatru de vara pentru spectacole, terenuri sportive etc.
Dotari Camere:
Aer condiionat, TV-LCD, frigider, baie, internet WI-FI, uscator de par, cana electrica, prosoape, terasa proprie, acces pe baza de braara.
Numar total de camere: 540
Dotari CONDO: Apartamentul Blaxy in suprafaa de 32 mp este complet mobilat i utilat cu pat matrimonial i canapea extensibila. Capacitatea maxima: 2 aduli i 2 copii (0-12 neimplinii) sau 3 aduli. Camerele au atat vedere la mare cat i vedere la Lacul Tatlageac.
Observaii
Ziua hoteliera incepe la ora 14.00 i se termina la ora 10.00
- Este obligatorie purtarea braarilor primite la check-in pentru a beneficia de serviciile comandate.
- Vor beneficia de servicii doar persoanele declarate.
- Accesul cu animale de companie este strict interzis in incinta Resort-ului.
- Resort-ul nu percepe taxa pentru parcare.
Repartizarea camerelor se face doar de catre Recepia Resort-ului, la momentul cazarii. Opiunea prefereniala pentru locaia cazarii se stabilete i se taxeaza suplimentar la Recepia Blaxy Resort.

Servicii i facilitai:
Servicii:
Incluse: parcare privata, Internet WI-FI in spaiile publice i in camera, accesul la piscinele exterioare ale Resort-ului, accesul la plaja privata a acestuia, accesul copiilor la locul de joaca, acces la amfiteatrul de vara pentru serile de spectacole, program artistic i animatori, petreceri tematice, karaoke.
Contra cost: Blaxy A la Carte Restaurant, Blaxy Games Room (biliard, darts, Jocuri Online, PSP, WII, Foosball, Air Hockey, workshop-uri pentru aduli i pentri copii), centru de fotografiere, servicii telefonice naionale/internaionale, complex de magazine (alimente/jucarii/cosmetice), baza nautica, servicii de babby-sitting pentru copii, bauturi alcoolice.
Servicii masa incluse:
Se acorda in Blaxy Amphitheatre Restaurant in sistem bufet suedez. Micul-dejun i se servete incepand cu a doua zi de cazare, inclusiv in ziua plecarii.
Micul-dejun se servete intre orele 07:00-10:00
Servicii de masa opionale:
Opional se poate achiziiona Pachetul DE PENSIUNE COMPLETA . Acesta cuprinde pranzul i cina, toate bauturile non-alcoolice (apa, suc, cafea, ceai), excepie sucurile naturale i ingheata. Nu este valabil pe plaja!
Pranzul i cina se servesc intre orele 12:30-14:00, respectiv 18:30-21:00.
Pentru Blaxy A la Carte Restaurant, rezervarile se fac cu cel puin 1 zi inainte la Recepia Blaxy. Taxa de rezervare este de 22,5 Lei/pers.
Este interzisa ieirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantelor.
Copiii clienilor care achiziioneaza pachete PENSIUNE COMPLETA beneficiaza de urmatoarele avantaje:
1. Copiii de la 0-6,99 ani beneficiaza gratuit de cazare i de PENSIUNE COMPLETA
2. Copiii de la 6,99-11,99 ani, beneficiaza de cazare gratuita i achita 50% din tariful de PENSIUNE COMPLETA pentru perioada contractata.
3. Persoanele cu varsta peste 12 ani achita integral preul pachetului PENSIUNE COMPLETA

Fitness/Wellness/Sport:
Piscine exterioare atat pentru aduli cat i pentru copii.

Obiective Turistice:
Plaja are o suprafaa de 10.000 mp cu intrare lina in mare i baza nautica proprie. Plaja este ingrijita zilnic, i este prevazuta cu umbrelue i ezlonguri ce se afla la dispoziia oaspeilor Resort-ului.
Se pot organiza excursii la Herghelia de la Mangalia, pentru ore agreabile de relaxare i echitaie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.