Descriere

Facilitati pentru copii
O barca pirat impresionanta si o piscina cu tobogane mari de apa sunt puse la dispozitia copiilor in cadrul hotelului Miraluna Seaside.

Facilitati camere
Hotelul are 40 de camere spatioase si confortabile, dotate cu TV, telefon, aer conditionat, frigider, baie cu dus/cada, uscator de par si balcon/ veranda.

Facilitati hotel
La hotelul Miraluna Garden, din Kiotari, turistii au parte de toate serviciile si facilitatile necesare pentru petrecerea unui sejur placut. Printre acestea se numara: receptie, snackbar, taverna cu specific grecesc, bar. Hotelul pune la dispozitia turistilor piscina pentru adulti, piscina pentru copii si sezlonguri gratuite la piscina. Pentru cei care cauta mai multa actiune exista Hotelul Miraluna Seaside, la doar 500 de metri distanta , cu o gama larga de facilitati: piscina mare cu sezlonguri si umbrele de soare, tobogane cu apa, magazine de suveniruri, SPA, amfiteatrul pentru spectacole de seara, teren de tenis, basket, volei, biliard, fotbal pe plaja si diferite sporturi nautice. Masa se serveste in cadrul hotelului Miraluna Seaside.

Plaja
Hotelul are acces la plaja cu nisip si pietricele. Sezlongurile si umbelutele la plaja sunt contra cost (aproximativ 8 euro/set: 2 sezlonguri si o umbrela).

Localizare
Hotelul Miraluna Garden este situat in Kiotari, la 300 m de plaja si la 15 km de Lindos. Orasul Rodos este la 50 de km distanta, iar aeroportul la 62 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Seif
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Bar
Babysitting
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie