SUNCONNECT EVITA


Descriere

Hotelul Evita SunConnect Resort este un hotel nou, costruit în anul 2015 într-o zonă liniştită din staţiunea Faliraki. Fie că sunteţi o familie cu copii sau un cuplu, hotelul SunConnect vă asigură că vă veți bucura din plin de vacanţa dumneavoastră.

Localizare
Hotelul Evita SunConnect este localizat în staţiunea Faliraki, la 1 km de centrul staţiunii cunoscut pentru cluburi şi viaţă de noapte. Oraşul Rodos este situat la 12 km distanţă, iar aeroportul Internaţional la 18 km.Cea mai apopiată plajă este plaja Kathara la 600 de metri. Aici şezlongurile şi umbreluţele sunt contra cost.

Facilitati hotel
Hotelul SunConnect pune la dispoziţia oaspeţilor recepţie deschisă non-stop, restaurant, bar, o piscină în aer liber cu secţiune pentru copii, aqua park, bar la piscină, şezlonguri şi umbreluţe gratuite la piscină, loc de joacă pentru copii, facilităţi barbeque, gradină, conexiune Wi-fi gratuită, tenis de masă, biliard, darts, aerobic, servicii închiriere auto şi biciclete, servicii fax/Xerox, parcare private gratuită. Hotelul organizează seri specifice de 6 ori pe săptămână: karaoke, seară grecească, diferite concursuri.

Facilitati camere
Camerele hotelului Evita SunConnect Resort au balcon, aer condiţionat, izolare fonică, TV cu posturi prin satelit, seif, baie privată cu uscător de păr, minifrigider, serviciu trezire, conexiune Wi-fi gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.