Konstantin


Descriere

Ca marea majoritatea hotelurilor din stațiune, hotelul Konstantin este o afacere de familie, care de-a lungul anilor, prin ospitalitatea sa, și-a fidelizat oaspeții încercand să facă cunoscute tradițiile grecești de la poalele Muntelui Olimp.Localizare
Hotelul Konstantin este situat langa plaja, in centrul statiunii Paralia Katerini. In apropierea hotelului se afla magazine. Cel mai apropiat aeroport este la 100 km distanta de hotel.

Facilitati camere
Hotelul are un numar de 42 camere, dispuse pe 3 etaje. Toate camerele au fost renovate integral si ofera conditii moderne de cazare. Au in dotare aer conditionat (optional, 4 euro/camera/zi), TV, minifrigider (gratuit), telefon, grup sanitar propriu cu cabina de dus, uscator de par, acces Wi-Fi gratuit, balcon sau terasa. Camerele au o suprafata de 13-15 mp.

Facilitati hotel
Hotelul Konstantin dispune de receptie, restaurant, bar, terasa, salon TV, acces Wi-Fi gratuit, parcare privata gratuita in limita locurilor disponibile. Micul dejun este bufet, iar cina este meniu fix. Plaja: Plaja publica este lata si cu nisip fin, iar intrarea in mare este lina. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost (aproximativ 3 euro/persoana/zi).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.