MEDITERRANEAN VILLAGE

   Paralia Katerini, Grecia


Descriere

Localizare
Hotelul Mediterranean Village este doar la 700 m de statiunea Paralia, la 7 km de Katerini, la 3 km de satul de pescari Korinos, la 78 km de portul din Salonic și la 85 km de aeroportul din Macedonia.

Site Web
http://www.mediterraneanhotels.gr/content.asp?id=97

Spa & Wellness
Centrul Spa Venus este in masura sa ofere turistilor o abordare unica a ingrijirii corporale, de asemenea, este conceput pentru a satisface nevoile fiecarui client. Are o gama incomparabila de tratamente si produse, incluzand aromoterapia si fitoterapia. Gratuit pentru oaspeti: piscină interioară încălzită cu jacuzzi, baie de aburi, saună și sală de fitness. * Intrarea in zona de spa este permis copiilor sub 16 ani, doar intre 10.00-12.00 cu acordul parintilor.

Drinks & Food
Puteți sa va bucurati de bufetul restaurantului principa Erato, unde puteti servi specialitati delicioase si vin de prima clasa. Paprica este un restaurant à la carte ce va oferă o gustoasa bucatarie traditionala greceasca. In fiecare vineri si sambata aveti posibilitatea de a va bucura de muzica greceasca live. Restaurantul Pizzeria Ιl Gustova ofera pizza gustoasa si preparate din paste. Patiseria Dolce Crema este locul unde va puteti bucura de deserturi, inghetata, cafea, sucuri proaspete si gustari. Restaurantul Asterias va ofera peste proaspat si specialitati traditionale grecesti.

Sport si divertisment
Turistii se vor bucura de nopțile grecești cu muzică live (vioară și chitară), în fiecare vineri și sâmbătă, la Paprika. Pentru tineri sau pentru cei care se simt încă tineri, Club Ammos este locul potrivit pentru dans pana dimineata, sub lumina lunii. Localul Capitanul, se află în clădirea principală, barmanul este bine cunoscut pentru cocktail-urile lui delicioase. Puteți fi servit cu băuturi lungi, suc de fructe, vin, milkshake-uri, inghetata, etc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.