Mare del Sol


Descriere

Vila Mare del Sol din statiunea Paralia Katerini, Riviera Olimpului, ofera servicii si facilitati perfecte pentru orice perioada a anului. Localizare
Vila este amplasata în stațiunea Paralia Katerini, la 150 m distanță de plajă, la câteva minute de centrul stațiunii si beneficiază de multă liniște și intimitate, fiind ideală pentru vacanțele în doi. Distanța până la cel mai apropiat aeroport este de 100 km.

Facilitati vila
Vila Mare del Sol dispune de conexiune gratuită la internet, amplasare foarte aproape de plajă, camere spațioase și confortabile, parcare publică gratuită. Hotelul oferă servicii de self-catering ; Self-catering: Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere). Opţional se poate alege una din variantele de masă: mic dejun, prânz sau cină, mese care se vor servi la tavernă. Plaja: Plaja publica este lata si cu nisip fin, iar intrarea in mare este lina. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost (aproximativ 3 euro/persoana/zi).

Facilitati camere
Toate cele 18 camere ale vilei sunt dotate cu chicinetă complet echipată, TV prin satelit, aer condiționat (opțional, 3 euro/cameră/zi), minifrigider (gratuit), internet Wi-Fi gratuit, baie cu duș, balcon sau terasă. Prosoapele nu sunt incluse. Tip camere: Best Deal – camere situate la parter. Recomandate persoanelor care nu vor să facă efort. Posibilitate cazare în camere până la 3 persoane. Standard – camere situate la parter, etajul 1 si 2. Posibilitate cazare in camere până la 3 persoane.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Acces internet
AC ( aer conditionat )