OLYMPUS THALASSEA

   Paralia Katerini, Grecia


Descriere

Situat la doar 150 de metri de plaja cu nisip, Hotelul Olympus Thalassea ofera unitati de cazare cu WiFi gratuit si un loc de joaca pentru copii, in Paralia Katerini. Hotelul are o terasa si vedere la gradina, iar oaspetii se pot bucura de un mic dejun tip bufet, gustari si bauturi la bar.
Toate camerele si suitele de la Olympus au aer conditionat, TV cu plasma, minifrigider si balcon privat. Baia privata este dotata cu dus si articole de toaleta gratuite. Suitele au o zona de relaxare, unde va puteti odihni dupa o zi obositoare.
La 50 de metri de hotel exista un restaurant, un cafe-bar si un supermarket, iar o statie de autobuz este la 100 de metri. Aeroportul International Salonic este la 80 km de proprietate, iar orasul Katerini se afla la 9 km. Satul pitoresc Litochoro este la 30 km.


Acesta este locul preferat de turistii din Paralia Katerinis, conform comentariilor independente.
Aceasta proprietate este de asemenea bine cotata pentru locatia sa excelenta in Paralia Katerinis! Clientii i-au acordat un scor mai mare decat altor proprietati din zona.
Aceasta proprietate este de asemenea cotata pentru cel mai bun raport calitate/pret in Paralia Katerinis! Clientii primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietati din acest oras.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.