ATRIUM OF SKIATHOS


Descriere

Foarte bine 8.5 Booking.com Certificat de Excelenta Trip Advisor Hotelul familial este amplasat in amfiteatru pe coasta unui deal acoperit de pini, fiind construit in deplina armonie cu peisajul si cu respect pentru elementele traditionale. Este recomandat cuplurilor si celor care isi doresc o vacanta relaxanta, de lux.Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet, sau demipensiune. Hotelul are un restaurant principal in care se servesc micul dejun si cina bufet, o taverna traditionala A la carte si un bar la piscina (10:00-24:00) care serveste si gustari usoare.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, centru fitness, masaj, sauna, drumetii, biblioteca, inchiriere de biciclete, tenis de masa, biliard, sala de jocuri.

Localizare
Hotelul se afla la 2 minte de mers pe jos fata de plaja. Amplasat intr-o locatie pitoreasca pe coasta unui deal, in insula Skiathos, hotelul impresioneaza prin designul sau si vederile panoramice asupra plajei Platanias. Centrul orasului Skiathos si portul sunt la 5 km de hotel. Plaja Lalaria este la 7 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.