ROYAL PALACE HELENA SANDS

   Sunny Beach, Bulgaria


Descriere

Localizare: Hotelul Royal Palace Helena Sands este situat pe plaja, la 2,5 km de centrul statiunii Sunny Beach si impreuna cu hotelul Helena Park formeaza un superb complex.

Informatii hotel: Hotelul are 7 etaje, 232 de camere si suite; lobby bar, lounge bar, restaurant cu sectiune pentru nefumatori si terasa, sala de conferinte (40 locuri), sala internet (contra cost), magazine, bijuterie, bar la piscina, restaurant pescaresc, Sushi bar, Pizzerie, restaurant italienesc, bar pe plaja, piano bar, fruit bar.


Servicii masa: Demipensiune (mic dejun si cina). Evenimente culinare speciale: de 2 ori pe saptamana diferite evenimente culinare, show cooking, se face rezervarea in prealabil si este contra cost, bucatarie meditareneana si bulgareasca (in zile diferite).


Servicii cazare: camerele duble - patul suplimentar este o canapea pentru o singura persoana; toate camerele au: telefon, LAN internet (contra cost), aer conditional central, TV satelit, minibar, seif (contra cost), balcon, uscator de par. Majoritatea camerelor au vedere spre mare. Exista de aasemenea camere interconecting (cu usa intre camere). Suitele au baie cu cada si bideu, inca un grup sanitar cu wc, living room unde este canapeau extensibila pentru 2 copii. Exista de asemenea si duplex suite cu 2 etaje, in plus au si cada cu hidromasaj.


Facilitati copii: piscina pentru copii, miniclub, loc de joaca pentru copii, la Helena Park exista pe timpul zilei program de animatie pentru copiii cu varsta intre 4 si 12 ani (de 6 ori pe saptamana).


Sport si activitati:


Gratuit: piscina interioara incalzita, jacuzi, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele atat la piscina cat si pe plaja, tenis de masa, volei pe plaja, gym.


Contra cost: terenuri de tenis de camp, biliard, sporturi acvatice, cursuri de calarie, inchiriere biciclete. In fiecare saptamana exista spectacole live cu muzica, la Helena Park in timpul zilei program animatie pentru adulti (de 6 ori pe saptamana); centrul SPA, masaj, sauna, salon de infrumusetare, coafor.


Grad maxim ocupare camere: In camera single - 1 adult; in camera dubla - 2 adulti + 1copil sau 3 adulti; in junior suite/ suite / mezonet - 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti.


Grad minim ocupare: in junior suite/ suite sau duplex suite - minim 2 adulti



Observatii:


- Taxa statiune: 7 EUR/persoana/sejur


- Copii 0-2,9 ani - gratuit


- Copil 3-11,9 ani in camera dubla cu un adult - plateste 50% din tariful de adult


- Primul copil 3-11,9 ani in camera dubla, suite cu 2 adulti - gratuit


- Al doilea copil 3-11,9 ani in suite cu 2 adulti - plateste 50% din tariful de adult.


- Al doilea copil 3-11,9 ani in camera dubla cu un adult - plateste 50% din tariful de adult


- Al treilea adult cu extrabed - plateste 70% din tariful de adult.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.