BOTANICO & THE ORIENTAL SPA GARDEN

   Puerto De La Cruz, Spania


Descriere

Site Web
https://hotelbotanico.com/en/

SPA & Wellness
The Oriental Spa Garden este considerat a fi unul dintre cele mai bune spa-uri din Europa datorita tratamentelor si terapiilor inovative si facilitatilor exceptionale. Turistii se pot bucura de masaj, tratamente faciale si corporale, lectii de yoga si taichi, jacuzzi, sauna, baie turceasca, aromaterapie precum si multe alte facilitati.

Sport si divertisment
Turistii se pot mentine in forma in sala de fitness sau jucand tenis, pot cere informatii despre principalele puncte de atractie turistica ale insulei sau se pot relaxa in superba gradina subtropicala a hotelului, unde se gasesc lebede negre si peste 200 de specii de plante si arbori.

Drinks & Food
Botanico detine 4 restaurante ce ii asteapta pe turisti cu preparate locale si internationale (mai ales cu specific italienesc/mediteranean si asiatic) si un bar unde turistii pot savura diverse gustari si bauturi alcoolice si nealcoolice.

Localizare
Hotelul este situat in Puerto De La Cruz intr-o oaza de culoare si pace vizavi de Gradina Botanica. Centrul orasului este cativa metri distanta. Aeroportul din nord se afla la o distanta de 25 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.