ZENTRAL CENTER

   Playa De Las Americas, Spania


Descriere

Data constructiei: 2003
Capacitate: 146 de camere
Distanta fata de aeroportul: Tenerife Sud Reina Sofia: 15 km
Distanta fata de plaja: 700 m
Hotelul Zentral Central Business Center este un hotel pentru oamenii de afaceri dar si pentru cupluri in cautare de liniste, fiind un hotel adults only.

Localizare : Hotelul se afla in zona comerciala a Playa de las Americas unde se gasesc restaurante, baruri, magazine, la 700 m distanta de plaja si la 100 m de Stadionul Antonio Dominguez.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de 1 restaurant principal, 1 bar, 3 Sali de evenimente (echipate cu sisteme audio-video si ecrane de proiectie) terasa, piscina incalzira, jacuzzi, 2 saune serviciu de inchiriere masini si bicilete, schimb valutar si internet wi-fi (contra cost) . Luand in considerare situarea hotelului in cea mai mare zona comerciala din zona de sud a insulei Tenerife, turistii se pot bucura de o gama variata de activitati recreative.

Facilitati camere : Camerele sunt confortabile si spatioase si dispun de aer conditionat, telefon, Tv cu cablu prin satelit, seif, uscator de par, minibar si seif.Acecsul WI-Fi este disponibil contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.