Descriere

Vila Muses este o oaza de liniste si relaxare, situata in pitorescul sat Skala Potamia. Peisajele mirifice, maslinii seculari si atmosfera prietenoasa contribuie la crearea unui sejur de neuitat pentru intreaga familie.Plaja
Vila are acces la plaja cu nisip din Skala Potamia, premiata cu Steagul Albastru. Pe plaja exista baruri si taverne, este amenajata cu umbrelute si sezlonguri contra cost (aproximativ 8 euro/set: 2 sezlonguri si 1 umbrela). Plaja este recomandata si pentru cei mici, intrarea in apa fiind lina.

Facilitati camere
Camerele au un stil aparte si sunt denumite dupa numele muzelor: Kaliopi, Erato, Klio, Thalia si Terpsichori. Suprafata acestora este de 22 m2 si dispun de: TV, telefon, minibar, aer conditionat gratuit, bucatarie completa, baie cu dus/cada si balcon sau terasa.

Facilitati vila
Vila dispune de loc de parcare, internet Wi-Fi gratuit, masina de spalat in comun si fier de calcat. Micutii oaspeti se pot juca liberi in gradina. Tot aici, la loc umbrit, exista si o zona de gratar. In centrul localitatii Skala Potamia veti gasi o gama variata de magazine si taverne.

Localizare
Construita in anul 2006, Vila Muses este situata in una dintre cele mai pitoresti asezari din Thassos, Skala Potamia, intr-un mediu linistit si prietenos la o distanta de plaja de 5 minute de mers pe jos si foarte aproape de minunata si cea mai mare plaja din Thassos (Golden Beach). Asezarea Skala Potamia se afla la o distanta de 15 km de orasul Limenas, iar aeroportul din Kavala la aproximativ 40 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Parcare

Locatie