Descriere

Profil: Familie si copii

Localizare: Vila Mioara este situata pe malul Lacului Razelm, la aproximativ 5 minute de mers pe jos de plaja.

Descriere: O parte dintre camerele Vilei Mioara au vedere ctre lac, o alt parte ctre grdina vilei. Vila Mioara are o capacitate de cazare de 76 de locuri impartite in camere duble la etaj, camere duble la parter, camere triple si apartamente. Toate spatiile de cazare sunt dotate conform clasificarii de 3 stele, cu televizoare LED, minibar, aer conditionat, bai cu dus.
Pe langa spatiile de cazare, Vila Mioara Venus pune la dispozitia turistilor o gradina amenajata cu foisor si gratar, un loc amenajat pentru servirea mesei, bucatarie, loc de joaca pentru copii si parcare.

Camere: Vila Mioara are o capacitate de 76 de locuri de cazare in camere duble si triple
a la etaj de categoria 3 stele superior, in suprafata de 40 mp camera cu balcon de cca 10 mp. Camerele de la etaj=2 adulti+2 copii
- la parter 3 stele standard in suprafata de cca 15 mp camera cu balcon de cca 6 mp. Camerele sunt dotate cu balcon, televizor LED, minibar, aer conditionat, baie cu dus. Camerele de la parter - 2 adulti + 1 copil de pana la 12 ani.
Camerele duble de la etaj sunt mai spatioase si au balcon mai mare.
Camerele triple sunt dotate cu pat matrimonial si pat de o singura persoana, balcon, televizor LED, minibar, aer conditionat, baie cu dus.

Facilitati:
- Conexiunea la internet prin wireless este disponibila gratuit in zonele publice(receptie si foisor).
- La Vila Mioara este disponibil un loc de joaca pentru copii, parcare gratuita si foisor cu mese si scaune ,cu gratar si un aragaz.
- Animalele de companie sunt permise (talie mic) cu achitarea unei taxe suplimentare, care se achit la receptie in prima zi de cazare.
- Se poate amplasa un pat suplimentar, contra cost cu o taxa suplimentara.
- Se pot inclzi anumite preparate culinare AZn bucataria vilei.

Incepand cut sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie