DIAMONDS LA GEMMA DELL'EST


Descriere

Nota 8,8 pe booking.com Acest hotel este asezat pe una dintre cele mai frumoase coaste ale Insulei Zanzibar, cea nord vestica, la o distanta de cateva minute de plaja intinsa cu nisip fin. Statiunea in care se afla acesta, Nungwi, este recunoscuta pentru slaba influenta a mareei. Hotelul Diamonds la Gemma Dell'Est este recunoscut pentru calitatea inalta a serviciilor si facilitatilor pe care le ofera, fiind unul dintre cele mai luxoase hoteluri ale insulei.SPA & Wellness
Hotelul detine un centru SPA numit Mvua African Rain SPA unde se poate face hidroterapie si tratamente de relaxare si infrumusetare. Se pot face bai turcesti si masaj. Exista posibilitatea de a beneficia de programe personalizate de nutritie si detox.

Sport & Divertisment
Pentru iubitorii sporturilor nautice exista numeroase optiuni in cadrul centrului de scuba si sporturi de apa. Se pot practica windsurfing, canoe, ski jet, lectii de navigatie si plimbari cu banana. Iubitorii de scufundari au la dispozitie una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta. Oaspetilor care doresc sa se bucure de miscare in cadrul hotelului pot utiliza terenurile de tenis.

Drinks & Food
Sistemul de All Inclusive promovat de acest hotel include: mic dejun, pranz si cina in restaurantul principal "Pavillion Restaurant", servite in regim bufet. Bauturile care pot fi consumate in cadrul sistemului de All Inclusive sunt cele racoritoare, vinul casei, berea locala, sucul de fructe, apa ceaiul si cafeaua in timpul meselor si in barurile hotelului, conform programul acestora. Exista un bar in lobby si unul in vecinatatea restaurantului principal. In plus, un altul se afla pe plaja are program de la 09.00 la 22.30, iar cel in care va recomandam sa va petreceti serile, Sunset Bar de la 17.00 pana la miezul noptii. Exista si un snack bar unde se servesc doar bauturi racoritoare non alcoolice si gustari usoare, cu program de la 10.00 la 18.00. Pentru Pizza Bar, ce functioneaza de la 20.00 la 22.00, este nevoie de programare prealabila. Bauturile imbuteliate si cele de import nu sunt incluse in serviciul de All Inclusive si se achita separat, la fel si accesul la cele doua restaurante a la carte, The Beach Grill si Sea Breeze - unde sunt servite preparate din peste si fructe de mare.

Localizare
Acest hotel este situat in statiunea Nungwi, pe coasta nord vestica a insulei, la o distanta de cateva minute de mers pe jos de plaja. Distanta pana la aeroport este de 62 km, distanta ce poate fi parcursa in aproximativ o ora si jumatate. Capitala insulei se afla la 55 de km distanta pe drumul de pe coasta vestica.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul se afla inconjurat de o gradina tropicala si cascade naturale. Este unul dintre cele mai recomandate hoteluri pentru cei care doresc sa isi petreaca vacanta intr-un hotel de lux, cu facilitati pentru cei mai pretentiosi turisti. Hotelul are in total 138 de camere, 4 restaurante, doua baruri in cadrul hotelului si unul pe plaja. Cei dornici de miscare au la dispozitie centre pentru sporturi acvatice, terenuri de tenis si volei pe plaja.