TIVOLI LA CALETA TENERIFE RESORT


Descriere



Localizare

Hotelul Tivoli La Caleta Resort este situat strategic în zona exclusivistă a stațiunii Costa Adeje, fiind înconjurat pe de o parte de munți dramatici și pe de altă parte de Oceanul Atlantic albastru. Hotelul se bucură de o locație convenabilă, situată la numai 1,5 km de terenul de golf Costa Adeje, iar Siam Park este la doar 10 minute de mers cu mașina de stațiune.

 

Facilitati hotel

Oaspeții se pot relaxa sau înota în oricare dintre cele trei piscine ale hotelului, inclusiv una numai pentru adulți, se pot antrena la sala de gimnastică deschisă nonstop, se pot juca un joc de padel sau se pot răsfăța cu un tratament la Anantara Spa. Tivoli La Caleta Tenerife Resort se mândrește cu o colecție excepțională de restaurante cu semnătura lui Olivier da Costa, și anume Yakuza și Guilty by Olivier, precum și cu mai multe baruri și SEEN Beach Club.

Facilitati camere

Cu o paletă de culori și materiale naturale, aceste camere au un design la fel de liniștitor ca și verdeața din jur. Detaliile gândite pentru a vă face șederea cât mai confortabilă includ facilități spa, TV cu ecran plat, birou, cea mai recentă tehnologie și un aparat de cafea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.