VALLE OROTAVA HOTEL


Descriere



Localizare

Hotelul AF Valle Orotava este un hotel de 4 stele, complet renovat, situat în centrul orașului Puerto de la Cruz, la 10 minute de mers pe jos de Playa Jardín. Hotelul AF Valle Orotava este aproape de staţia de autobuz, de centrul medical, de oficiul poştal și de magazine.

Hotelul este situat la 36,5 km de Santa Cruz de Tenerife, la 26 km de Aeroportul Norte şi la 84 km de Aeroportul Sur. Bulevardul Paseo San Telmo se află la 10 minute de mers pe jos de proprietate. Lago Martiánez este la 1,2 km.

 

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor 2 piscine, WiFi gratuit inclus, 2 restaurante, sală de fitness, recepţie deschisă nonstop, bar.

Facilitati camere

Camere sunt luminoase, confortabile și confortabile, pentru a oferi cea mai bună experienţă pentru toți clienţii hotelului. Acestea sunt complet echipate și includ aer condiționat, WiFi gratuit, seif, telefon, TV, încălzire, încuietoare electronică și minibar opțional. Băile private includ uscător de păr şi duş. De asemenea, acestea au balcon sau terasă cu iarbă artificială.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.